HOT-SPOT

3500 Miskolc,
......

+36 (20) 317-24-74
janko@erdekesmatek.hu

szerda, 30 november -0001 01:00

Üdvözlünk kedves érdeklődő!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Cerka és Jankó vagyunk, két hóbortos matematika tanár, akik elhatározták, hogy megpróbálják a matematikát diákjaikhoz és mindenki más érdeklődőhöz közelebb hozni. Szeretnénk megmutatni, hogy amit ez a szó takar, az sokkal több képleteknél, számoknál, nemtudomnál, nemértemnél.

Rá akarjuk vezetni diákjainkat arra, hogy nem a matematikától félnek, csak magától a szótól. Egy szó, ami már-már misztifikált, túlértelmezett. Nem sokkal egyszerűbb játszani és rájönni arra, hogy minden matematika a maga saját értelmezésében, s látni, hogy amitől félünk, az maga az életünk?! Üdvözlünk a világunkban! 

Nézzenek szét oldalunkon, keresgéljenek, olvasgassanak, játszanak. S ha úgy érzik kérdésük van, hát írjanak nekünk, szívesen fogadjuk és válaszolunk.

Rengeteg kérdésünk van nekünk is, melyekre csakakkor kapunk választ, ha kérdezünk. Mi magunk is már jó régen rájöttünk, hogy egyedül semmire nem megy. Nem tud játszani,nemtud fejlődni, nemtud kérdéseket feltenni, s nem kap választ sem így. KÉRDEZZ és mi válaszolunk.

Megjelent: 645 alkalommal Utoljára frissítve: vasárnap, 06 augusztus 2017 14:53